Seurakunnan uutisia, kolumneja ym.

Tiedotteet muutoksista Hankasalmen seurakunnan toiminnassa koronavirusepidemian aikana

Keski-Suomessa ei ole tällä hetkellä voimassa koronarajoituksia.

Tiedotamme vaikutuksista seurakunnan tilaisuuksiin mahdollisimman pian, muutokset löydät taphtumalistauksesta kunkin tapahtuman omasta ilmoituksesta sekä kotisivujen kirkollisista ilmoituksista.

Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa vaan ota meihin yhteyttä!

Esirukouspyyntö

Esirukousta pyytäneiden puolesta rukoilemme yleensä seuraavana sunnuntaina jumalanpalveluksessa. Pyynnön voit lähettää tästä Esirukouspyyntö

Piispantarkastuksen (1.-3.10.2021) aineistot löydät täältä.

Avoinna laaja-alainen kasvatuksen virka

11.5.2022 16.24

Laaja-alaisen kasvatuksen virka kuuluu työajattoman työn piiriin. Sen tehtävät painottuvat nuoriso- ja rippikoulutyöhön, ja sisältävät koko kirjon varhaisnuorista nuoriin aikuisiin. Lisäksi tehtäviin sisältyy osallistumista varhaiskasvatukseen, erityisesti perhetyöhön. Näiden lisäksi työtehtäviin kuuluu lähetyksen työalan tehtäviä (maks. 20 %).

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme monipuolista some- ja viestintäosaamista sekä halua kehittyä niissä. Virassa vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen mukainen tutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 137/2020). Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksytty lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momenin mukainen rikosrekisteriote. Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Viranhoito edellyttää auton käyttöä.

Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat:
Anita Seppä 044-726 7202, anita.seppa@evl.fi (24.5.2022 saakka)
Susanna Holopainen 040-844 2223, susanna.holopainen@evl.fi

Hakemukset osoitetaan Hankasalmen seurakunnan kirkkoneuvostolle. Hakemukset todistuksineen, joista ilmenee koulutuksesi ja työkokemuksesi sekä CV lähetetään sähköpostitse osoitteella hankasalmen.seurakunta@evl.fi, otsikko kasvatuksen virka.

Hakuaika päättyy 1.6.2022 klo 16.00.

Haastattelut pidetään sinne kutsutuille 15.6.2022.