Päiväkerhot

Hankasalmen seurakunnan päiväkerhotoiminta on suosittua ja päiväkerhoissa touhuaa viikoittain lähes 60 lasta.

Päiväkerho tarjoaa lapsen kasvua ja kehitystä tukevaa toimintaa sekä kehittää ja tukee lapsen sosiaalisia taitoja ja persoonallisuutta. Päiväkerhossa luodaan lapselle turvallinen kasvu- ja toimintaympäristö, jossa lapset saavat ikätovereidensa kanssa totutella ryhmätoimintaan. Päiväkerhoissa askarrellaan, leikitään, ulkoillaan, keskustellaan ja puuhataan kaikenlaista yhdessä ja näin lapsi voi kokea onnistumisen iloa ja elämyksiä monipuolisen toiminnan kautta. Päiväkerhoissa tutustutaan lapsilähtöisesti myös kristinuskon perusasioihin.

Kerhot ovat suunnattu 3-5 -vuotiaille ja päiväkerholaiset kokoontuvat 2-3 tunniksi kerran viikossa. Ilmoittautuminen on elokuussa erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Kerhoja pidetään kirkonkylän seurakuntatalossa, Aseman ja Niemisjärven seurakuntakodeissa sekä Ristimäen koulussa.

PÄIVÄKERHOIHIN KAUDELLE SYKSY 2020 - KEVÄT 2021 ILMOITTAUTUMINEN MA 10.8. TARKEMMAT TIEDOT MYÖHEMMIN!

Mitä mukaan kerhoon?

* Kerhoreppu

* Terveelliset, pienet eväät esim. voileipää, mehu/vesi, hedelmä

* Arkivaatteet jotta voi huoletta piirtää, maalata, liimata