musiikkitoimintaa

Musiikki

Laulattaako? Tulehan mukaan!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää: Musiikki on lähes kaikessa toiminnassa mukana pienimmästä suurimpaan tilaisuuteen. Yhdessä laulaminen, soittaminen ja musiikin kuuntelu sanoittaa tunteita. Musiikki luo yhteisöllisyyttä ja auttaa hiljentymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan rikastuttamaan seurakunnan musiikkielämää niin kuoroihin kuin yksinlaululla tai soittamaan!

Kuorot

Ilonpisarat kokoontuu torstaisin klo 16 Aseman seurakuntakodissa (ei kesä-elokuussa).

Kirkkokuoro kokoontuu torstaisin klo 18 kirkonkylän seurakuntatalossa (ei kesä-elokuussa).

Lapsikuoro harjoittelee joka toinen keskiviikko klo 15 kirkonkylän seurakuntatalossa.

"Projektikuoro" -Tähkä kokoontuu kausiluontoisesti, tarkemmat tiedot Anu Iivariselta.

Kuoroja johtaa kanttori Anu Iivarinen.

Kirkkokuoro 100-vuotisjuhlassaan Hankasalmen kirkossa
Kirkkokuoro 100-vuotisjuhlassa 6.1.2018 Hankasalmen kirkossa