Tervetuloa riparille!

Rippikoulu käydään pääsääntöisesti sinä vuonna, jolloin nuori täyttää 15 vuotta. Reilun puolivuotta kestävässä rippikoulussa opetetaan kristinuskon perusasiat ja tutustutaan kotiseurakunnan toimintaan. Ripari on mahdollisuus myös pohtia elämän tärkeitä asioita: Omaa itseä, ihmissuhteita ja suhdetta Jumalaan. Ripari on siis tutkimusmatka elämään. Rippikoulu päättyy yleensä noin viikon mittaiseen rippileiriin, jonka jälkeen nuori voidaan konfirmoida.

Lähes koko ikäluokka käy Hankasalmella rippikoulun.

Vuoden 2020 rippikoulut Hankasalmen seurakunnassa:

Huom! Kirkkoneuvosto on kokouksessaan to 21.11.2019 tarkastellut aikaisempaa päätöstään vuoden 2020 rippikoulumaksuista ja päättänyt uudet maksut seuraaavasti: Leirikeskus Hännilässä pidettävän leiririppikoulun leirimaksu on 90 € ja kirkonkylän seurakuntatalossa pidettävän päivärippikoulun osalta ei peritä maksua.

Klikkaamalla tästä pääset lukemaan kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjan 21.11.2019.

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluihin on päättynyt 24.11.2019.

Klikkaamalla tästä saat tarkempaa tietoa Hankasalmen seurakunnan vuoden 2020 rippikouluista mm. ajankohdat ja paikat, konfirmaatiopäivät, hinnat ym.

Lisää yleistietoa rippikoulusta, konfirmaatiosta ja rippijuhlasta löydät tästä

Aukeama rippikouluraamatusta

Usein kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset:

Tähän tulemme keräämään riparilaisten ja heidän vanhempiensa kysymyksiä, joita usein kysytään.

puulautaan naulattu paperiristi
Henkilöstöpalvelut Tietohallintopalvelut

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja la. Virkavapaalla pe.

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja ti.