Tervetuloa riparille!

Rippikoulu käydään pääsääntöisesti sinä vuonna, jolloin nuori täyttää 15 vuotta. Reilun puolivuotta kestävässä rippikoulussa opetetaan kristinuskon perusasiat ja tutustutaan kotiseurakunnan toimintaan. Ripari on mahdollisuus myös pohtia elämän tärkeitä asioita: Omaa itseä, ihmissuhteita ja suhdetta Jumalaan. Ripari on siis tutkimusmatka elämään. Rippikoulu päättyy yleensä noin viikon mittaiseen rippileiriin, jonka jälkeen nuori voidaan konfirmoida.

Lähes koko ikäluokka käy Hankasalmella rippikoulun.

Vuoden 2021 rippikoulut Hankasalmen seurakunnassa:

Rippikoulun aloituspyhä 13.12. on peruttu vallitsevassa korona-tilanteessa. Uudet aikataulut ja ohjeet julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen on päättynyt 15.11.2020. Tarvittasessa ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Katri Lehikoiseen puh. 040 844 2224, katri.lehikoinen@evl.fi

Yleistietoa rippikoulusta, konfirmaatiosta ja rippijuhlasta löydät tästä

Aukeama rippikouluraamatusta
puulautaan naulattu paperiristi

Henkilöstöpalvelut Tietohallintopalvelut

Viikkovapaat pääsääntöisesti to-la. Tavattavissa sunnuntaisin messun yhteydessä ja erikseen sopien.

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja ti.