Tervetuloa riparille!

Rippikoulu käydään pääsääntöisesti sinä vuonna, jolloin nuori täyttää 15 vuotta. Reilun puolivuotta kestävässä rippikoulussa opetetaan kristinuskon perusasiat ja tutustutaan kotiseurakunnan toimintaan. Ripari on mahdollisuus myös pohtia elämän tärkeitä asioita: Omaa itseä, ihmissuhteita ja suhdetta Jumalaan. Ripari on siis tutkimusmatka elämään. Rippikoulu päättyy yleensä noin viikon mittaiseen rippileiriin, jonka jälkeen nuori voidaan konfirmoida.

Lähes koko ikäluokka käy Hankasalmella rippikoulun.

Vuoden 2020 rippikoulut Hankasalmen seurakunnassa:

Päivärippikoulu kirkonkylän seurakuntatalossa ma-ma 27.6. - 3.8.2020.

Konfirmaatiomessu Hankasalmen kirkossa su 16.8.2020.

Lisää yleistietoa rippikoulusta, konfirmaatiosta ja rippijuhlasta löydät tästä

Aukeama rippikouluraamatusta

Usein kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset:

Tähän tulemme keräämään riparilaisten ja heidän vanhempiensa kysymyksiä, joita usein kysytään.

puulautaan naulattu paperiristi
Henkilöstöpalvelut Tietohallintopalvelut

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja la. Virkavapaalla pe.

Seurakuntapastori

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja ti. Lomalla 17.6. - 14.7.2020. Tarvittaessa ota yhteyttä kirkkoherra Mikko Laitiseen puh. 040 8442221 tai mikko.laitinen@evl.fi .