Kirkolliset ilmoitukset

Täältä löytyvät Hankasalmen seurakunnan viimeisimmät kirkolliset ilmoitukset, pääasiallisesti julkaisupäivä on torstai.

HUOM! Vuosilomien vuoksi tätä sivua ei päivitetä säännöllisesti. Ajantasaiset tiedot löytyvät etusivun tapahtumalistauksesta.

Kirkollisissa ilmoituksissa näkyvät ajankohtaiset tapahtumat, tietoa tulevista tilaisuuksista sekä tiedot erilaisista ryhmistä, leireistä ja retkistä.

Hankasalmen sanomien kirkollisissa ilmoituksissa mainitaan perinteiseen tapaan ne kastettujen, vihittyjen ja hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet, joiden julkaisemista ei ole edellä mainitusta kirkollisesta toimituksesta sovittaessa kielletty.

Tarkistathan viimeisimmät koronatiedotteet seurakunnan nettisivuilta.

Jumalanpalvelukset

Su 19.6. klo 10 Messu kirkossa, Katoavat ja katoamattomat aarteet, Suvi-Orvokki Kunnasto.

Messun jälkeen kirkkokahvit

Voit seurata jumalanpalvelusta myös seurakunnan You Tube-kanavalla, tallenne katsottavissa noin kahden viikon ajan.

Ke 22.6. klo 13 Pyörätuolimessu kirkossa, Sirpa Korhonen, tervetuloa mukaan!

Kesäperhekerho

Ke 22.6. klo 10-12 Seurakuntatalon pihassa, lauluja ja piknikruokailu. Mukana menossa Anu, Nina ja Sanni.

Kipputorin taival

1.-22.6. Lähetyksen kirpputorin ja Lähimmäisenkammarin 30-vuotisjuhlanäyttely kirjastossa.

Myytävänä

Aseman seurakuntakodin tilat.

Hankasalmen Sanomissa ilmestyvät seurakunnan kirkolliset ilmoitukset