Kirkolliset ilmoitukset

Täältä löytyvät Hankasalmen seurakunnan viimeisimmät kirkolliset ilmoitukset, pääasiallisesti julkaisupäivä on torstai.

Kirkollisissa ilmoituksissa näkyvät ajankohtaiset tapahtumat, tietoa tulevista tilaisuuksista sekä tiedot erilaisista ryhmistä, leireistä ja retkistä.

Hankasalmen sanomien kirkollisissa ilmoituksissa mainitaan perinteiseen tapaan ne kastettujen, vihittyjen ja hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet, joiden julkaisemista ei ole edellä mainitusta kirkollisesta toimituksesta sovittaessa kielletty.

Tarkistathan viimeisimmät koronatiedotteet seurakunnan nettisivuilta.

Jumalanpalvelukset

Su 23.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkonkylän seurakuntatalolla, Jeesus herättää uskon, Anita Seppä. Käytössä maskit.

Voit seurata jumalanpalvelusta seurakunnan You Tube -kanavalla, tallenne katsottavissa noin kahden viikon ajan.

Ekumeenisen rukousviikon ilta

Pe 21.1. klo 18 Mukana pastori Harri Peiponen ort.srk, Riku Kaatrasalo hell.srk, Olli-Pekka Tuukkala vapaasrk, Anita Seppä ev.lut.srk ja kanttori Anu Iivarinen ev.lut.srk. Tervetuloa osallistumaan striimin välityksellä Hankasalmen seurakunnan You Tube -kanavalla.

Yhteiskristillinen rukousilta

Ti 25.1. klo 18 Rukoussilta, puhujana Jari-Pekka Koponen. Tervetuloa osallistumaan striimin välityksellä Hankasalmen seurakunnan You Tube -kanavalla.

Perhekahvila

Tauolla toistaiseksi. Toiminta jatkuu, kun koronatilanne sen sallii.

Kuorot

Tauolla toistaiseksi. Toiminta jatkuu, kun koronatilanne sen sallii.

Hankasalmen Sanomissa ilmestyvät seurakunnan kirkolliset ilmoitukset