Kirkolliset ilmoitukset

Täältä löytyvät Hankasalmen seurakunnan viimeisimmät kirkolliset ilmoitukset, pääasiallisesti julkaisupäivä on torstai.

Kirkollisissa ilmoituksissa näkyvät ajankohtaiset tapahtumat, tietoa tulevista tilaisuuksista sekä tiedot erilaisista ryhmistä, leireistä ja retkistä.Hankasalmen sanomien kirkollisissa ilmoituksissa mainitaan perinteiseen tapaan ne kastettujen, vihittyjen ja hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet, joiden julkaisemista ei ole edellä mainitusta kirkollisesta toimituksesta sovittaessa kielletty.

Jumalanpalvelukset

Su 9.10. klo 10 Messu kirkossa, Kristityn vapaus, saarnaajana Tauno Teder. Mukana kirkkokuoro. Messun jälkeen seurakuntatalossa keittolounas kaikelle kansalle. Kuulemme Häädemeestestä ja Viron kirkosta. Mukana myös Keski-Suomen Viro-seuran puheenjohtaja Jussi Hintikka.

Voit seurata jumalanpalvelusta myös seurakunnan You Tube-kanavalla, tallenne katsottavissa noin kahden viikon ajan.

Kuorot

Kirkkokuoro

To 6.10. klo 17 sekä To 13.10. klo 17 Harjoitukset kirkonkylän seurakuntatalolla.

Lapsikuoro

Ke 12.10. klo 15 Lapsikuoron harjoitus kirkonkylän seurakuntatalolla. Välipalaa tarjolla aluksi. Tervetuloa!

TÄHKÄ-KUORO

Pe 7.10. klo 18 sekä Pe 14.10 klo 18 Harjoitukset Kirkonkylän seurakuntatalolla.

Raamattu- ja rukouspiiri

Ke 12.10. ja 26.10. Klo 14.30 Kirppiksellä. Luetaan Raamattua ja rukoillaan yhdessä. Kirpputori ei ole piirin aikana auki.

Perhekahvila

Keskiviikkoisin klo 10-12 Kirkonkylän seurakuntatalolla. Tarjolla lounas ja kivaa puuhaa perheille. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Päiväkahvit Asemalla

To 6.10. klo 13 Aseman seurakuntakodilla. Luvassa rupattelua ja laulua.

Perheneuvontaa parisuhteeseen ja vanhemmuuteen

Hankasalmen seurakunta tarjoaa maksutonta perheneuvontaa. Vastaanotto seurakunnan virastolla, Pappilantie 5. Ajanvaraus Jyväskylän perheasiain neuvottelukeskus ti, ke ja pe klo 12-14.30, p. 044 774 7052

Myytävänä

Aseman seurakuntakodin tilat.