Kirkolliset ilmoitukset

Täältä löytyvät Hankasalmen seurakunnan viimeisimmät kirkolliset ilmoitukset. Pääsääntöisesti julkaisupäivä on torstai.

Kirkollisissa ilmoituksissa näkyvät ajankohtaiset tapahtumat, tietoa tulevista tilaisuuksista sekä tiedot erilaisista ryhmistä, leireistä, retkistä.

Kirkollisissa mainitaan perinteiseen tapaan ne kastettujen, vihittyjen ja hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet, joiden julkaisemista ei ole edellä mainitusta kirkollisesta toimituksesta sovittaessa kielletty.

KUOROT

Tervetuloa mukaan myös kaikki uudet laulajat!

To 23.9. klo 15.00 Ilonpisarat Aseman seurakuntakodilla

To 23.9. klo 17 Kirkkokuoron harjoitus kk:n seurakuntatalolla

Pe 24.9. klo 18 Tähkien harjoitus kk:n seurakuntatalolla

Ke 29.9. klo 15 Lapsikuoron harjoitus kk:n seurakuntatalolla (tarjolla välipala, harjoitus klo 15.30-16.30)

JUMALANPALVELUS

Su 26.9. klo 10 messu kirkossa, Kristityn vapaus, Mikko Laitinen. Kirkkokahvit.

Voit seurata jumalalanpalvelusta seurakunnan

YouTube –kanavalla, tiny.cc/HKS2020, tallenne on katsottavissa noin

kahden viikon ajan.

Tarkistathan viimeisimmät korona tiedotteet seurakunnan nettisivulta.

MESSUAVUSTAJIEN KOULUTUS

Su 26.9. klo 11.30-13 kirkossa. Jos olet kiinnostunut avustamaan kirkossa vapaaehtoisena ehtoollisenjakajana tai muissa jumalanpalvelukseen liittyvissä tehtävissä, tule rohkeasti paikalle. Saman sisältöinen koulutus on pidetty myös 19.9., yhteen koulutuskertaan osallistuminen riittää.

VARHAISNUORTEN KERHO

Joka tiistai klo 15-16 kerhotoimintaa ala-aste ikäisille Kirkonkylän seurakuntatalolla 7.9. alkaen. Tarjolla monipuolista tekemistä askarteluista leikkeihin. Toimintaa pitävät yläasteikäiset kerhonohjaajat.

PERHEKAHVILA

Keskiviikkoisin klo 10-12 Kirkonkylän seurakuntatalolla. Tarjolla lounas ja kivaa puuhaa perheille. Tervetuloa!

Tarvittaessa ota yhteyttä nuorisotyöntekijään, 040 844 2224

HANKASALMI MISSIO

Pe 24.9. klo 18 Helluntaiseurakunnan tiloissa (Keskustie 47, 41520 Hankasalmi) Yhteiskristillinen rukousilta. Kuunteleva rukous, rovasti Jukka Jämsén.

RAUHANYHDISTYS

Su 26.9. klo 18 Seurat kk:n seurakuntatalolla.

IKÄÄNTYVIEN KERHO

To 30.9. klo 12-14 Niemisjärven seurakuntakodissa. Suunnitellaan syyskauden toimintaa.

PIISPANTARKASTUS

Ohjelma nähtävissä kotisivuilta.

ENNAKKOTIETO VUODEN 2022 RIPPIKOULUISTA

Rippikouluihin ilmoittautuminen viikoilla 44-45 seurakunnan kotisivujen kautta. Rippikoulun starttipyhä 21.11.

Hankasalmen Sanomissa ilmestyvät seurakunnan kirkolliset ilmoitukset