Lapset ja perheet

Päiväkerho- ja muu lapsi- ja perhetyön toiminta-ajatus on toimia kristillisten elämänarvojen ja tasapainoisen perhe-elämän vahvistamiseksi hankasalmelaisissa kodeissa. Erityisesti tuetaan kotien kristillistä kasvatusta, jotta Jeesuksen kehotus "Sallikaa lasten tulla minun tyköni" voisi toteutua.

Hankasalmen seurakunta järjestää kaudella  syksy 2021päiväkerhoja 3-5 -vuotiaille lapsille kirkonkylän seurakuntatalossa. Syksyn toimintakausi päättyy lasten joulukirkkoon (koronatilanteesta riippuen) kuten keväkausi päättyy kevätkirkkoon, jossa lapset siunataan kesälomalle. Keväällä vietetään myös 4 -vuotissynttärit kuluvana vuonna 4 -vuotta täyttäville.

Seurakunta järjestää perhekahvilatoimintaa kirkonkylän seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 10-12 ja myös maksuton lounas on tarjolla.

Suvi-Orvokki Kunnasto

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja ti.

Katri Lehikoinen

Nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla vuoden 2021 loppuun saakka)