Isoset

Isoset ovat työtehtävissä ohjaajina ja apuna rippileireillä, lasten leireillä ja kehitysvammaisten leirillä. Mahdollisuuksien mukaan he ovat myös mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia lapsille ja nuorille.

Isoseksi pääset osallistumalla seurakunnan vuosittain järjestämään isoskoulutukseen. Koulutukseen voit osallistua käytyäsi rippikoulun. Maksuton koulutus pitää sisällään yhteisiä tapaamisia ja leirejä. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet rippikoulun isosen tehtävään. Koulutus antaa myös mahdollisuuden pohtia omia arvoja, kehittää vuorovaikutustaitoja ja oppia vastuunottamista. Isoset ovat tärkeä osa leirejä: Ohjaaja, ryhmähengen luoja, tukija, kuuntelija ja rinnalla kulkija, siinäpä joukko isosen tärkeitä rooleja.

Isosena pääset itse suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa ja saat samalla arvokasta kokemusta pienryhmien ohjaamisesta. Isosena toimimisesta saat myös todistuksen, jolla on painoarvoa jatkokoulutukseen hakeutumisessa. 

Nuoren avonaiset kämmenet joiden sisäpuolella on värikkäitä kirjoituksia

Isoskoulutus vuoden 2020 rippikoulua varten

Täyttämällä seuraavasta linkistä avautuvan ilmoittautumislomakkeen ilmoittaudut mukaan seurakuntamme isoskoulutukseen https://bit.ly/3jzxXEM

Isoskoulutus muodostuu yksittäisistä koulutuspäivistä sekä isoskoulutusleireistä. Osa koulutuksesta järjestetään yhdessä Laukaan seurakunnan kanssa. 

Isoskoulutuksen aikataulu: 

SYKSY 2020 

* to 17.9. klo 15.15 kirkonkylän seurakuntatalo 

* to 8.10. klo 15.15 kirkonkylän seurakuntatalo 

* syksyn muut koulutukset yhdessä Laukaan seurakunnan kanssa: To 29.10., to 19.11. ja to 3.12. Näihin koulutuksiin mennään yhteisellä kyydillä. 

Koulutus, ruoka ja kyyti ovat maksuttomia isoskoulutukseen osallistuville. 

 

värikäitä pikkuristejä sikinsokin

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla vuoden 2021 loppuun saakka)
Kirkkoherra
Henkilöstöpalvelut Tietohallintopalvelut

Viikkovapaat pääsääntöisesti to-la. Tavattavissa sunnuntaisin messun yhteydessä ja erikseen sopien.

Seurakuntapastori

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja ti.