kädet maailman kartan päällä

Lähetys- ja avustustyö

Tule mukaan lähetys- ja avustustyöhön!

Autamme lähimmäisiä lähellä ja kaukana. Omalla panoksellasi voit osallistua lähimmäisenrakkkauden ja Jeesuksen lähetyskäskyn toteuttamiseen "...Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni... (Matt. 28:18-20)".  Voit ryhtyä vaikkapa alkuvuodesta yhteisvastuukerääjäksi, osallistua lähetystyön kirpputorin toimintaan vapaaehtoisena työntekijänä tai ostosten tekijänä. Lähetys- ja avustustyöhön tarvitaan tukijoita ja tekijöitä!

Hankasalmen seurakunnalla on nimikkolähettejä ja nimikkokohteita maailmalla, joiden työtä tuemme taloudellisesti. Heidän kauttansa välittyy kristinuskon ilosanoma ja lähimmäisen rakkaus. Lähetystilaisuuksissa, lähettien vierailuilla kouluissa, päiväkodeissa, kerhoissa ja jumalanpalveluksissa saamme terveisiä ja tietoja heidän työstään ja millaista elämä on lähetyskohteissa sekä tietoa eri kulttuureista.

Seurakuntamme nimikkolähettejä

* Mimosa Hedberg, Nepal, Suomen Lähetysseura

* Katri Niiranen-Kilasi, Tansania, Suomen Lähetysseura

* Heidi Tohmola, Lähi-Itä, Kansanlähetys

Lisäksi seurakuntamme tukee

* maahanmuuttajia tavoittavaa työtä Hongkongissa, Suomen Lähetysseuran hanke

* Koshish -vaikuttamistyötä vammaisten oikeuksien toteuttamiseen Nepalissa, Suomen Lähetysseuran hanke

* arabian kielistä tv-työtä, Medialähetys Sanansaattajat

* Raamatun käännös- ja levitystyötä, Suomen Pipliaseura

* Thaimaan kummilapsityötä, Suomen Lähetysseura

* ystävyysseurakuntaamme Häädemeesteä Virossa

Lapuan hiippakunnan kohteet

* Etiopian Mekane Yesus -kirkon Jimma Bethel -synodi (synodi = hiippakunta)

* Thüringenin maakirkko, Keski-Saksa

* Härnösandin hiippakunta, Ruotsi

* Nidarosin hiippakunta, Norja

tummaihoisia lapsia
Diakonissa, lähetyssihteeri

Soittoaika ti ja ke 9-10. Viikkovapaat pääsääntöisesti la ja su. Lomalla 29.6. - 26.7.2020. Tarvittaessa ota yhteyttä kirkkoherra Mikko Laitiseen puh. 040 844 2221 tai mikko.laitinen@evl.fi .