Seurakunnan uutisia, kolumneja ym.

PÄIVITETTY TIEDOTE HANKASALMEN SEURAKUNNAN TOIMINNASTA 3.1.2022 ALKAEN

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ja Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulin määräysten, linjausten ja ohjeiden sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin suositusten vaikutukset Hankasalmen seurakunnan toimintaan (tämän hetkiset määräykset ovat voimassa 31.1.2022 asti):

Kaikkia koskevana ohjeena on pyrkiä noudattamaan turvavälejä, käyttää edelleen maskia ja käydä vuorollaan hakemassa tarjotut rokotukset.

JUMALANPALVELUKSET

Kaikki jumalanpalvelukset toteutetaan Hankasalmen kirkon kylän seurakuntatalollakirkossa siten, että paikan päällä jumalanpalvelukseen osallistuvien seurakuntalaisten määrää on rajoitettu 20 osallistujaan, turvavälejä ja muita ohjeita (OKM, THL) noudatetaan. Jumalanpalvelukset välitetään myös suorana seurakunnan youtube-kanavan kautta. Jumalanpalveluksia vietetään sekä messuna että sanajumalanpalveluksena.

KIRKOLLISET TOIMITUKSET (Hautaan siunaamiset, kasteet jne.)

Kirkollisten toimitusten ja niihin liittyvien juhlien osalta osallistujamäärä on rajoitettu 20 henkilöön. Turvavälejä ja muita ohjeita (OKM, THL) noudatetaan. Vastuu osallistujajoukon rajaamisesta ja rajoitusten noudattamisesta on tilaisuuden järjestäjällä (vainajan omaiset, kastettavan vanhemmat jne.).

MUUT TILAISUUDET, TAPAHTUMAT ja VIIKKOTOIMINTA

Toimintaan liittyvistä muutoksista ilmoitetaan erikseen. Kaikessa toiminnassa pyritään pitämään turvavälejä ja muita ohjeita noudatetaan. Kaikessa toiminnassa on voimassa vahva maskisuositus.

ASIAKASPALVELU

Kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, diakoniatoimisto ja hautausmaan toimisto asiointi vain puhelimitse tai sähköpostilla. Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Asiointi paikanpäällä vain erikseen sovittaessa.

Lisätietoja ja yksityiskohtaisempia ohjeita saa tarvittaessa kirkkoherranvirastosta puhelimitse tai sähköpostilla, puh. 020 7809860, hankasalmen.seurakunta@evl.fi ma-ke klo 9-12 ja sekä erikseen ennakkoon sovitusti.

Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa vaan ota meihin yhteyttä!