Seurakunnan uutisia, kolumneja ym.

Uusi kotisivun versiopäivitys

Seurakuntamme kotisivut on rakennettu Kirkon Viestinnän Lukkari-sivustopohjalle. Isossa valtakunnallisessa versiopäivityksessä 16.-19.2.2020 muuttui sivujen visuaalinen ilme, harmaaseen infovalikkoon tullaan lisätään Päätöksenteko -linkki, kuvien käsittely on uudistunut ja myös vanhat lomakkeet joudutaan päivityksen jälkeen tekemään uusiksi.

Pyydämme kärsivällisyystä, sillä päivityksen yhteydessä on ilmennyt erilaisia ongelmia ja sivustolle saattaa jäädä vääriä tietoja, tulla näkyviin jotain muuten hassua tai joku kuva tai liitetiedosto ei näy. Toistaiseksi esim. hinnastomme eivät ole näkyvissä eivätkä tapahtumien kuvat. Myöskään seurakunnan Facebook ei ole näkyvissä sivustolla.

Kotisivut tulevat kyllä kuntoon lähiviikkojen aikana.

Uusi työntekijä

Lastenohjaajana aloittaa ma 3.2.2020 Päivi Viinikainen.

Lämpimästi tervetuloa Päivi työtehtäviin ja työporukkaan!

Hankasalmen kirkko suljettu

Säästösyistä kirkko on suljettu 27.12.2019 - 4.4.2020 ja avautuu palmusunnuntaina 5.4.2020.