Kirkonkylän seurakuntatalo

Pappilantie 4 , 41520 Hankasalmi

Kirkonkylän seurakuntatalo

Seurakuntasalin sekä keittiö-, päiväkerho- ja nuorisotilat sisältävä kirkonkylän seurakuntatalo saneerattiin täydellisesti vuonna 2001. Saneeraussuunnittelijana oli arkkitehtitoimisto Jääskeläinen. Talo sijaitsee aivan kirkonkylän taajamassa Kuuhankaveden rannalla. Seurakuntatalon julkisivua koristavat vanhan kirkon kellot.

Seurakuntataloa voi varata mm. muistotilaisuutta, syntymäpäiviä, kastejuhlaa, kokousta tai konserttia varten. Talossa järjestetään paljon seurakunnan tilaisuuksia ja talviaikaan kirkon ollessa suljettu pääjumalanpalvelukset ovat täällä.

Saliin mahtuu maksimissaan 245 istumapaikkaa ilman pöytiä. Pöytien ääreen mahtuu 120 henkeä. Isosta salista on mahdollista erottaa pienempi tila, ns. kahvio, johon mahtuu 30 henkeä pöytien viereen. 12 -hengen nuoristotilaa on myös mahdollista varata kokouksiin ja neuvotteluihin.

Käytettävissä on valkokangas, videotykki ja fläppitaulu. Talossa on äänentoisto käytettävissä. Salissa on flyygeli. Rakennuksessa on wc-tilat ja myös inva-wc. Pyörätuolilla voi liikkua esteettömästi. Pihassa on keinut ja hiekkalaatikko. Parkkialueelle mahtuu n. 70 autoa.

Jos tarvitset varaamaasi tilaisuuteen kahvi- ja/tai ruokatarjoilua, niin voit sopia sen seurakunnan emäntien tai  muun pitopalvelun kanssa.   

Varaukset kirkkoherranvirastosta puh. 020 780 9860, sähköposti hankasalmen.seurakunta@evl.fi tai käymällä kirkkoherranvirastossa osoitteessa Pappilantie 4. Aukioloajat ma, ti, ke klo 9-14 ja to 10-12. 

Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

ke 4.11. klo 10.00 -12.00

Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi

Perhekahvila

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhdessä lasten kanssa! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
ke 4.11. klo 14.00

Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi

Raamattupiiri

Olet lämpimästi tervetullut mukaan pohtimaan ja tutkimaan raamattua!