Lähetyksen kirpputori ja Lähimmäisen kammari

Kirpputorin ulko-ovi ja näyteikkuna

Keskustie 35, 41520 Hankasalmi

040 844 2202

ma-pe klo 10-14 ja lauantaisin klo 10-13

Kirpputori ja Lähimmäisen kammari on muuttanut uusiin tiloihin kirkonkylällä, ns. Voorumin liikekeskukseen Apteekin naapuriin. 

Kirpputorin ja Lähimmäisen kammarin toimintaa pyöritetään vapaaehtoisten laajalla ja innokkaalla porukalla. Toiminta on suunnattu auttamaan lähimmäisiä kaukana ja lähellä. Tuotot menevät monenlaisen hädän lievittämiseen eri puolilla maailmaa nimikkokohteissamme. Kirppis on toiminut 30 vuotta täysin vapaaehtoistyövoimalla ja tavaralahjoitusten varassa. Lähimmäisen Kammarissa voit piipahtaa juomassa kahvit ja aina löytyy myös makeaa ja/tai suolaista syömistä. Samalla voit vaihtaa kuulumisia ja jutustella muiden kanssa. Kammarissa järjestetään myös suosittuja yhteislaulutapahtumia ja hartauksia.

Jos olet innostunut tulemaan mukaan Kirpputorin toimintaan tai muuhun vapaaehtoistyöhön, niin lisää tietoa saat klikkaamalla tästä

Kirppikseltä löytyy muun muassa

* vaatteita ja kenkiä ihan kaiken ikäisille

* kirjoja laidasta laitaan, astioita, verhoja, tauluja, leluja, laukkuja ja ihan kaikenlaista kodintavaraa

Lahjoita Kirppikselle ja autat meitä auttamaan

Kirppikselle voit tuoda hyväkuntoista, ehjää ja puhdasta, vaatetta ja muuta tavaraa aukioloaikaina. Tilan puutteen vuoksi emme valitettavasti voi ottaa vastaan huonekaluja. 

 

Kirppiksen vieressä on pieni parkkipaikka 5 autolle.

Kahvila Kahvila
Myymälä Myymälä
wc wc