Seurakunnan uutisia, kolumneja ym.

Tiedotteet muutoksista Hankasalmen seurakunnan toiminnassa koronavirusepidemian aikana

Keski-Suomessa ei ole tällä hetkellä voimassa koronarajoituksia.

Tiedotamme vaikutuksista seurakunnan tilaisuuksiin mahdollisimman pian, muutokset löydät taphtumalistauksesta kunkin tapahtuman omasta ilmoituksesta sekä kotisivujen kirkollisista ilmoituksista.

Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa vaan ota meihin yhteyttä!

Esirukouspyyntö

Esirukousta pyytäneiden puolesta rukoilemme yleensä seuraavana sunnuntaina jumalanpalveluksessa. Pyynnön voit lähettää tästä Esirukouspyyntö

Piispantarkastuksen (1.-3.10.2021) aineistot löydät täältä.

Kirkkosukka-0.jpg

Hankasalmen kirkkosukka II

12.9.2022 16.50

Nämä Hankasalmen kirkkosukat julkistettiin lähimmäisen sunnuntaina vuonna 2022, jolloin juhlistimme myös diakoniatyön 150-vuotisjuhlavuotta. Diakonia on kristilliseen uskoon ja rakkauteen perustuvaa palvelua kirkon elämässä, se on yksi kirkon perustuntomerkeistä. Toinen toisistamme huolehtimista ja välittämistä voimme osoittaa monin tavoin, vaikkapa villasukkien avulla. Toivottavasti nämä sukat tulevat lämmittämään monen Hankasalmelaisen arkea ja juhlaa joko itse tehtynä tai lahjaksi saatuna.

Hankasalmen kirkkosukkka II ohje