Tervetuloa riparille!

Rippikoulu käydään pääsääntöisesti sinä vuonna, jolloin nuori täyttää 15 vuotta. Reilun puolivuotta kestävässä rippikoulussa opetetaan kristinuskon perusasiat ja tutustutaan kotiseurakunnan toimintaan. Ripari on mahdollisuus myös pohtia elämän tärkeitä asioita: Omaa itseä, ihmissuhteita ja suhdetta Jumalaan. Ripari on siis tutkimusmatka elämään. Rippikoulu päättyy yleensä noin viikon mittaiseen rippileiriin, jonka jälkeen nuori voidaan konfirmoida.

Lähes koko ikäluokka käy Hankasalmella rippikoulun.

Vuoden 2020 rippikoulut Hankasalmen seurakunnassa:

Jatkoripari:

Ma-ke 12. - 14.10.2020

* leiripaikka varmistuu osallistujamäärän mukaan

* hinta 40 €

* ilmoittautumislinkki sunnuntai 20.9. saakka: https://bit.ly/2EYVSPw

Vuoden 2021 rippikoulut Hankasalmen seurakunnassa:

Ohjeet ja lisätiedot ilmoittautumisesta tulossa syys-lokakuun 2020 vaihteessa

Lisää yleistietoa rippikoulusta, konfirmaatiosta ja rippijuhlasta löydät tästä

Aukeama rippikouluraamatusta

Usein kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset:

Tähän tulemme keräämään riparilaisten ja heidän vanhempiensa kysymyksiä, joita usein kysytään.

puulautaan naulattu paperiristi

Henkilöstöpalvelut Tietohallintopalvelut

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja la. Virkavapaalla pe. Lomalla 21.8. - 13.9.2020. Tarvittaessa ota yhteyttä Suvi-Orvokki Kunnastoon puh. 040 8442222, suvi-orvokki.kunnasto@evl.fi tai kirkkoherranvirastoon puh. 020 7809860, hankasalmen.seurakunta@evl.fi

Viikkovapaat pääsääntöisesti ma ja ti.