aikuisten kädet yhdessä

Aikuisille

Haluatko rikastuttaa elämääsi, tutustua uusiin ihmisiin, olla osa ryhmää ja saada voimavaroja itsesi hoitamiseen ja hengellisen elämäsi syventämiseen? Tervetuloa mukaan!

Huom! Kaikki allamainitut ryhmät ja kerhot ovat 16.3.2020 alkaen tauolla toistaiseksi!

Kauniit ja rohkeat

Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 18.30 (tammi-toukokuu) kokoontuu keskustelu- ja hiljentymisryhmä naisille seurakunnan virastossa, Pappilantie 5

Naisten ilta

Kuukauden kolmas keskiviikko klo 18 8tammi-huhtikuu) kokoonnutaan kirkonkylän seurakuntatalon nuorisotilassa.

Miesten saunailta

Kuukauden ensimmäinen tiistai (helmi-toukokuu) kokoonnutaan klo 18 leirikeskus Hännilän rantasaunalla. Oma pyyhe mukaan.

Raamattupiiri

Kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 14 Kirpparilla, Keskustie 33

Ikääntyvien kerhot

Joka kolmas keskiviikko klo 13 kokoonnutaan Aseman seurakuntakodissa

Joka toinen tiistai klo 12 kokoonnutaan Niemisjärven seurakuntakodissa

Kuorot

Lapsikuoro joka toinen keskiviikko klo 15 kirkonkylän seurakuntatalossa

Ilonpisarat joka torstai klo 16 Aseman seurakuntakodissa

Kirkkokuoron harjoitukset torstaisin klo 18 kirkonkylän seurakuntatalossa

Tähkät -projektikuoro: Harjoitukset ilmoitetaan erikseen.

Tarkemmat tiedot löydät tapahtumista tai klikkaamalla tästä.

hopeinen risti ketjuineen miehen kämmenellä
Diakonissa, lähetyssihteeri

Soittoaika ti ja ke 9-10. Viikkovapaat pääsääntöisesti la ja su. Lomalla 29.6. - 26.7.2020. Tarvittaessa ota yhteyttä kirkkoherra Mikko Laitiseen puh. 040 844 2221 tai mikko.laitinen@evl.fi .