Perhekahvila - yhteinen kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille

Suosittu perhekahvila on avoinna ilman ilmoittautumista vanhemmille, isovanhemmille, kummeille ja hoitajille yhdessä lasten kanssa. Perhekahvila on yhdessäoloa, askartelua, leikkimistä, juttelua ja kahvittelua. Joskus on etukäteen sovittua ohjelmaa esim. Mäenlaskua, tuote-esittelyjä. Perhekahvila on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, jossa vanhemmat tapaavat toisiaan ja työntekijöiden kanssa on mahdollista pohtia kasvatukseen liittyviä asioita.

Perhekahvilaan kokoonnutaan syyskaudella 2020 kirkonkylän seurakuntataloon keskiviikkoisin klo 10-12 ja tarjolla on myös maksuton lounas. Perhekahvilassa tapaat lastenohjaaja Nina Eerolan Kupperiskeikka Oy:stä sekä vaihtuvasti seurakunnan työntekijän.

Tarvittaessa lisätietoja: Nina Eerola puh. 040 5164385, ext-nina.eerola@evl.fi

Vauvan paljaat jalat asfaltilla