Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Hankasalmen seurakunnassa on haettavissa lastenohjaajan osa-aikainen toimi, n. 100 h/kk. Tuntimäärä määritellään tarkemmin työsopimuksessa. Lastenohjaajan tehtävä sisältää laaja-alaisesti lapsi- ja perhetyötä syys-toukokuussa, kesäajalla tarjolla muuta työtä. Painopiste on alle kouluikäisten lasten ryhmätoiminnassa. Lastenohjaaja on yksi seurakunnan hengellisistä työntekijöistä. Odotamme hakijalta sitoutumista kristilliseen varhaiskasvatustyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Koulutukseltasi voit olla lapsi- ja perhetyön tutkinnon suorittanut lastenohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja tai muun tehtävään soveltuvan tutkinnon suorittanut tai muutoin tehtävään tarvittavat valmiudet hankkinut henkilö. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. seurakunnan jäsen. Toimen palkkaus on vaativuusryhmässä 302. Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Toimen täyttämisessä huomioidaan kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävä on otettava vastaan 1.9.2019 tai sopimuksen mukaisesti. Hakuaika päättyy 7.6.2019 klo 15. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa postitse: Hankasalmen seurakunta, Pappilantie 5, 41520 Hankasalmi tai sähköpostilla: hankasalmen.seurakunta@evl.fi Lisätietoja antavat vs. kirkkoherra Teuvo Karjalainen, puh. 040 844 2223 tai talouspäällikkö Tiina Pitkänen puh. 040 844 2228.