Lähetystyö

Lähetystyön toiminta-ajatuksena on viedä evankeliumia kaikkialle, missä Kristusta ei vielä tunneta. Auttaa ja tukea nuorten kasvavien seurakuntien ja kirkkojen toimintaa, raamattujen ja kristillisen kirjallisuuden käännös-, paino- ja levitystyötä.

Hankasalmen seurakunnan lähetystyö järjestää monenlaista toimintaa: Ympäri vuoden toimiva kirpputori ja lähimmäisen kammari ovat hyvin suosittuja, voit tehdä hyviä ostoksia tai piipahtaa kahvilla porisemassa muiden kanssa. Kesäaikana järjestetään kirkossa jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja talviaikana kirkonkylän seurakuntatalossa. Osallistumalla oman seurakunnan lähetystoimintaan yksityinen ihminen voi konkreettisesti auttaa kaukaista lähimmäistään.

Hankasalmen seurakunnalla on nimikkolähettejä, joiden puolesta rukoilemme, joihin pidämme yhteyttä ja joiden työtä tuemme taloudellisesti. Lisäksi seurakunnalla on sopimuksia eri kohteissa tehtävän työn tukemiseen. Lähetystyö tapahtuu kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.

Seurakuntamme nimikkolähettejä ovat

- Heidi Tohmola, Lähi-Itä, Kansanlähetys

- Katri Niiranen-Kilasi, Tansania, Suomen Lähetysseura

Lisäksi seurakuntamme tukee

- maahanmuuttajia tavoittavaa työtä HongKongissa, Suomen Lähetysseuran projekti

- ihmiskaupan ehkäisemistyötä Thaimaassa, Suomen Lähetysseuran projekti

- arabian kielistä tv-työtä, Medialähetys Sanansaattajat

- ystävyysseurakuntaamme Häädemeesteä Virossa

Rautalammin rovastikunnan kohteet

- ystävyysseurakunta Skuoritsa Inkerinmaalla

- Nyakaton Raamattuopiston työ Tansaniassa

Kuopion hiippakunnan kohde

- kumppanuuskirkko Jordanian ja Pyhän maan kirkko, piispa Munib Younan

Diakonissa, lähetyssihteeri

Soittoaika ma, ti ja ke 9-10. Viikkovapaat pääsääntöisesti la ja su. Lomalla 6.7.-8.8.2018, tarvittaessa ota yhteyttä pappeihimme

Pappi/vs.kirkkoherra
41520 Hankasalmi

Pääsääntöisesti tavattavissa keskiviikkoisin klo 9-12 virastossa, Pappilantie 5. Viikkovapaat ma ja ti. Lomalla 1.8.2018 alkaen ja jää eläkkeelle 1.4.2019.