Kerro meille!

Kerro meille mielipiteesi uudistetuista kotisivuistamme: Löysitkö etsimäsi tiedon, mikä ilahdutti, mikä ärsytti? Anna palautetta seurakunnan toiminnasta: Mikä tuotti iloa, mikä jäi harmittamaan? Toivotko meidän ottavan sinuun yhteyttä? Jätäthän yhteystietosi. Voit jättää palautteesi myös nimettömänä ja ilman yhteystietojasi. Haluatko kenties jättää esirukouspyynnön? Kerro samalla haluatko, että asian puolesta rukoillaan kirkossa.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.