Rippikoulu 2022 Hankasalmen seurakunnassa

Nuorisotyönohjaaja käy viikoilla 44-45 koululla jakamassa lisätietoa vuoden 2022 rippikouluista.

Rippikouluihin ilmoittaudutaan viikoilla 44-45 (1.-14.11.), linkki ilmoittautumiseen tulee näille sivuille myöhemmin.

Rippikoulun starttipyhä su 21.11.2021.

Rippikoululaisen on mahdollista ilmoittautua/hakea myös jonkun toisen seurakunnan tai kirkollisen toimijan järjestämälle rippikoulun leirijaksolle. Eri järjestöjen (esim. Herättäjä-yhdistys, Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys, Kansan Raamattuseura, Suomen Lähetysseura jne.) sekä naapuriseurakuntien osalta ilmoittautuminen voi olla jo käynnissä ja tarkempia lisätietoja löytyy kunkin omilta nettisivuilta.

Erityisrippikoulu

Oppiminen on yksilöllistä ja monilla nuorilla oppimiseen liittyy sellaista erilaisuutta, että se on välttämätöntä ottaa huomioon rippikoulun toteutuksessa. Tavoitteena on, että jokaisella nuorella lähtötilanteesta riippumatta on yhtäläinen oikeus käydä rippikoulu.

Mikäli nuorellanne on tarvetta erityisrippikoulun käymiseen ottakaa yhteyttä Keski-Suomen seurakuntien kehitysvammaistyön pappiin Maarit Nuopposeen.