Rippikoulu 2022 Hankasalmen seurakunnassa

Nuorisotyönohjaaja käy viikoilla 44-45 koululla jakamassa lisätietoa vuoden 2022 rippikouluista.

Rippikouluun ilmoittaudutaan viikoilla 44-46 (1.-21.11.). Linkki ilmoittautumiseen on alempana.

Rippikoulun starttipyhä su 28.11.2021 klo 10 Hankasalmen kirkossa. (Silloin jaetaan riparipassit.)

Hankasalmen seurakunnan järjestämä rippikoululeiri toteutetaan Partaharjukeskuksessa Pieksämäellä 27.6.-4.7.2022. Leirimaksu 125€ on sama kaikille riippumatta seurakunnan jäsenyydestä. (Leirin järjestäminen maksaa seurakunnalle n. 400€ per rippikoululainen. Leirimaksun suuruus vastaa suunnilleen kohtuullisen kulutuksen viitebudjetin mukaista hintaa teini-ikäisen asumisesta kotona seitsemän vuorokauden ajan.)

Rippikoululaisen on mahdollista ilmoittautua/hakea myös jonkun toisen seurakunnan tai kirkollisen toimijan järjestämälle rippikoulun leirijaksolle. Eri järjestöjen (esim. Herättäjä-yhdistys, Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys, Kansan Raamattuseura, Suomen Lähetysseura jne.) sekä naapuriseurakuntien osalta ilmoittautuminen voi olla jo käynnissä ja tarkempia lisätietoja löytyy kunkin omilta nettisivuilta.

Ilmoittaudu rippikouluun tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Erityisrippikoulu

Oppiminen on yksilöllistä ja monilla nuorilla oppimiseen liittyy sellaista erilaisuutta, että se on välttämätöntä ottaa huomioon rippikoulun toteutuksessa. Tavoitteena on, että jokaisella nuorella lähtötilanteesta riippumatta on yhtäläinen oikeus käydä rippikoulu.

Mikäli nuorellanne on tarvetta erityisrippikoulun käymiseen ottakaa yhteyttä Keski-Suomen seurakuntien kehitysvammaistyön pappiin Maarit Nuopposeen.