Safarikuoron konsertti

Hankasalmen kirkko

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen kolehti lähetystyölle.
Tervetuloa kuuntelemaan!

Safarikuoro kertoo laulaen kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta.

Kuoron ohjelmistoon kuuluu perinteisen klassisen kirkkomusiikin lisäksi uutta suomalaista kirkkomusiikkia, rytmikästä gospelmusiikkia sekä lähetyskenttien lauluja mm. swahiliksi, zuluksi, hepreaksi, mongoliksi ja espanjaksi.

Konserttimatkoja Safarikuoro on tehnyt Norjaan vuonna 1976, Israeliin 1978, Tansaniaan 1982; Thaimaahan, Hongkongiin ja Taiwaniin 1985, sekä Namibiaan 1994. Virossa on vierailtu vuosina 1994, 1997 ja 2005 ja 2010. Myös Ruotsissa kuoro on vieraillut useita kertoja. Viimeisimmät konsertti- ja opintomatkat suuntautuivat Afrikkaan. Etelä-Afrikkaan keväällä 2006 ja kesällä 2016 kuoro teki vierailun Botswanaan.

Safarikuoron uusin cd-levy nimeltään Safarikuoron Joulu. Edellinen levy Tällä tiellä - Along this way äänitettiin keväällä 2006 baritoni Esa Ruuttusen kanssa. Masithi-levy keväältä 2002 sisältää etnomusiikkia kuoron konserttiohjelmistosta.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen kolehti lähetystyölle.

Tervetuloa kuuntelemaan!