Hankasalmi laulaa suvivirttä

Suvivirren ensimmäinen säkeistö ja koivun hiirenkorvia ja sinililjoja
Ulkona

Lauantaina 30.5. klo 12 Hankasalmen kirkon tornista soi suvivirsi trumpetilla ja kosketinuruilla! Asialla ovat kunnan suunnitteluopettaja Miikka Laihonen ja seurakunnan kanttori Anu Iivarinen. Voit osallistua lauluun vaikkapa kotipihaltasi, kylänraitilta tai missä satutkin tuohon aikaan olemaan. Suvivirren myötä hyvää kesälomaa koululaisille ja onnittelut koulunsa päättäville! Lauletaan koko Hankasalmen voimalla kesä alkaneeksi!

Soitto suuntautuu kirkkopuistoon, vanhan kirkon raunioille päin. Suvivirrestä 571 säkeistöt 1-2, välisoitto ja 3. ja 6. säkeistö.

Musiikkiesityksen tallenne on myöhemmin katsottavissa seurakunnan YouTube -kanavalla, nettisivulla ja Facebookissa sekä kunnan hyvinvointipalveluiden Facebook -kanavilla.

Yhteistyössä Hankasalmen seurakunta ja kunnan hyvinvointipalvelut, Miikka Laihonen ja Anu Iivarinen.

Koko Suomi haastetaan suvivirren yhteislauluun myös la 30.5. klo 18 ja osallistutaanpa myös siihen, jolloin Suomi kaikuu suvivirren myötä.

Hankasalmella haluamme totetuttaa myös oman suvivirren yhteislaulun osana valtakunnallista kokonaisuutta.