Äitienpäivän sanajumalanpalvelus

Vaalean lilan värisiä orvokkeja
Hankasalmen kirkko

Tervetuloa mukaan osalllistumaan jumalanpalvelukseen netin välityksellä! Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikan päällä koolla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus välitetään suorana ja myöhemmin tallenteena Hankasalmen seurakunnan nettisivulla ja Youtube -kanavalla (tiny.cc/HKS2020) sekä tallenteena Facebook -sivulle. Halutessasi voit lähettää tekstiviestillä esirukouspyynnön jumalanpalveluksessa luettavaksi sunnuntaihin klo 9.15 mennessä jumalanpalveluksen toimittajalle tai tämän nettisivun kautta etusivun kohdasta "Esirukouspyyntö".

Suvi-Orvokki Kunnasto, liturgia (puh. 040 844 2222)

Reino Valkonen, puhe

Kanttorina Anu Iivarinen

Kirkko on avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka. Paikalla on seurakunnan työntekijä. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta ovet ovat avoinna ja paikalla voi olla korkeintaan 10 henkeä yhtäaikaa.