Hankasalmen kirkko

Tervetuloa mukaan osallistumaan jumalanpalvelukseen netin välityksellä! Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikan päällä koolla olevaa seurakuntaa.  Jumalanpalvelus välitetään suorana ja myöhemmin tallenteena Hankasalmen seurakunnan nettisivulla ja Youtube -kanavalla (tiny.cc/HKS2020) sekä tallenteena Facebook -sivulle.  Halutessasi voit lähettää tekstiviestillä esirukouspyynnön jumalanpalveluksessa luettavaksi sunnuntaihin klo 9.15 mennessä jumalanpalveluksen toimittajalle tai tämän nettisivun etusivulla olevasta linkistä "Esirukouspyyntö".

2. sunnuntai pääsiäisestä

Hyvän paimenen sunnuntai ja myös Piplian Raamattusunnuntai.

Mikko Laitinen, saarna ja liturgia (puh. 040 8442221)

Kanttorina Anu Iivarinen

Kirkko on avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka. Paikalla on seurakunnan työntekijä. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta ovet ovat avoinna ja paikalla voi olla korkeintaan 10 henkeä yhtäaikaa.