Hankasalmen kirkko

Sanaa, rukousta, musiikkia! Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikan päällä koolla olevaa seurakuntaa.  Jumalanpalvelus välitetään suorana ja myöhemmin tallenteena Hankasalmen seurakunnan nettisivulla ja Youtube -kanavalla sekä tallenteena Facebook -sivulle, jolloin pääset netin välityksellä seuraamaan jumalanpalvelusta.  Halutessasi voit lähettää tekstiviestillä esirukouspyynnön jumalanpalveluksessa luettavaksi sunnuntaihin klo 9.15 mennessä jumalanpalveluksen toimittajalle.

Mikko Laitinen, saarna ja liturgia (puh. 040 8442221)

Kanttorina Anu Iivarinen

Kirkko on avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten  jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka. Paikalla on seurakunnan työntekijä. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta ovet ovat avoinna ja paikalla voi olla korkeintaan 10 henkeä yhtäaikaa.