2. pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus

Hankasalmen kirkko

Sanaa, rukousta, musiikkia! Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikan päällä koolla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus välitetään Hankasalmen seurakunnan nettisivulla, Youtube -kanavalla ja Facebook -sivuston kautta, jolloin pääset netin välityksellä seuraamaan jumalanpalvelusta. Halutessasi voit lähettää tekstiviestillä esirukouspyynnön jumalanpalveluksessa luettavaksi sunnuntaihin klo 9.15 mennessä jumalanpalveluksen toimittajalle.

Toisena pääsiäispäivänä muistetaan ylösnousseen Jeesuksen ilmestymistä häntä seuranneille naisille ja opetuslapsille Emmauksen tiellä.

Suvi-Orvokki Kunnasto, saarna ja liturgia (puh. 040 844 2222)

Kanttorina Anu Iivarinen

Kirkko on avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka. Paikalla on seurakunnan työntekijä. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta ovet ovat avoinna ja paikalla voi olla korkeintaan 10 henkeä yhtäaikaa.