Pääsiäisaamun sanajumalanpalvelus

Hankasalmen kirkko

Jeesuksen ylösnousemusjuhla alkaa! Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikan päällä koolla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus välitetään suorana ja myöhemmin tallenteena Hankasalmen seurakunnan nettisivulla ja Youtube -kanavalla sekä tallenteena Facebook -sivulle, jolloin pääset netin välityksellä seuraamaan jumalanpalvelusta. Halutessasi voit lähettää tekstiviestillä esirukouspyynnön jumalanpalveluksessa luettavaksi sunnuntaihin klo 9.15 mennessä jumalanpalveluksen toimittajalle.

Mikko Laitinen, saarna ja liturgia (puh. 040 844 2221)

Kanttorina Anu Iivarinen

Jyväskylän Sinfonian viulustit Niina Tuunainen ja Kaisamari Hiltunen

Kirkko on avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka. Paikalla on seurakunnan työntekijä. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta ovet ovat avoinna ja paikalla voi olla korkeintaan 10 henkeä yhtäaikaa.