Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

viisi punaista ruusua alttarilla ja musta liina jossa lukee Inri
Siunauskappeli

Pitkäperjantai on Jeesuksen ristiinnaulitsemisen ja kuoleman muistopäivä ja tänään jumalanpalvelus kappelilta. Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikan päällä koolla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus välitetään Hankasalmen seurakunnan nettisivulla, Youtube -kanavalla ja Facebook -sivuston kautta, jolloin pääset netin välityksellä seuraamaan jumalanpalvelusta. Halutessasi voit lähettää tekstiviestillä esirukouspyynnön jumalanpalveluksessa luettavaksi sunnuntaihin klo 9.15 mennessä jumalanpalveluksen toimittajalle.

Pitkäperjantai on vuoden ainoa pyhäpäivä, jonka liturginen väri on musta. Alttarilla käytetään kukkina viittä ruusua kuvaamaan Jeesuksen haavoja. Urkuja tai muita instrumentteja ei yleensä soiteta, vaan virret lauletaan ilman säestystä.

Mikko Laitinen, saarna ja liturgia (puh. 040 844 2221)

Kanttorina Anu Iivarinen

Kirkko on avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka. Paikalla on seurakunnan työntekijä. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta ovet ovat avoinna ja paikalla voi olla korkeintaan 10 henkeä yhtäaikaa.