Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

viisi punaista ruusua alttarilla ja musta liina jossa lukee Inri
Siunauskappeli

Pitkäperjantai on Jeesuksen ristiinnaulitsemisen ja kuoleman muistopäivä ja tänään jumalanpalvelus hautausmaan kappelilta. Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikan päällä koolla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus välitetään suorana ja myöhemmin tallenteena Hankasalmen seurakunnan nettisivulla ja Youtube -kanavalla sekä tallenteena Facebook -sivulle, jolloin pääset netin välityksellä seuraamaan jumalanpalvelusta. Halutessasi voit lähettää tekstiviestillä esirukouspyynnön jumalanpalveluksessa luettavaksi perjantaihin klo 9.15 mennessä jumalanpalveluksen toimittajalle.

Pitkäperjantai on vuoden ainoa pyhäpäivä, jonka liturginen väri on musta. Alttarilla käytetään kukkina viittä ruusua kuvaamaan Jeesuksen haavoja. Urkuja tai muita instrumentteja ei yleensä soiteta, vaan virret lauletaan ilman säestystä.

Mikko Laitinen, saarna ja liturgia (puh. 040 844 2221)

Antti Ikonen

Kanttorina Anu Iivarinen