Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus

Jeesus ja aasi
Hankasalmen kirkko

Jumalanpalvelukset ovat siirtyneet talven jälkeen takaisin kirkkoon. Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikan päällä koolla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus välitetään suorana ja myöhemmin tallenteena Hankasalmen seurakunnan nettisivulla ja Youtube -kanavalla sekä tallenteena Facebook -sivulle, jolloin pääset netin välityksellä seuraamaan jumalanpalvelusta. Halutessasi voit lähettää tekstiviestillä esirukouspyynnön jumalanpalveluksessa luettavaksi sunnuntaihin klo 9.15 mennessä jumalanpalveluksen toimittajalle.

Palmusunnuntaina Jeesus saapui Jerusalemiin aasilla ratsastaen.

Suvi-Orvokki Kunnasto, saarna ja liturgia (puh. 040 844 2222)

Kanttorina Anu Iivarinen

Kirkko on avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten  jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka. Paikalla on seurakunnan työntekijä. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta ovet ovat avoinna ja paikalla voi olla korkeintaan 10 henkeä yhtäaikaa.