Kesäillan valssi

Kesäillan valssi Hankasalmen kirkko

Draamallinen konsertti Oskar Merikannon musiikista, jonka myötä Oskar Merikanto palaa Hankasalmen kirkkoon. Maestro on itse paikalla Kimmo Pajun hahmossa, edellisestä kerrasta on kulunut 120 vuotta; vuonna 1899 Merikanto kävi testaamassa kirkon upouudet urut. Kuoro, orkeseri ja solistit liittyvät Hankasalmeen.

Konsertissa esitetään Merikannon yli kaksikymmentä rakastetuinta sävellystä, esimerkiksi Annina, Kesäillan valssi, Itkevä huilu, Kai muistat vielä sen virren ja Nälkämaan laulu.

Merikanto itse kertoilee musiikin lomassa värikkäästä elämästään ja töistään. Esiintyjiä on yli kaksikymmentä, jotka kaikki liittyvät Hankasalmeen.

Draamallisen konsertin käsikirjoitus ja ohjaus ovat Kimmo Pajun ja musiikillinen johto Miikka Laihosen.

Järjestää Hankasalmen Musiikkiyhdistys ry, Hankasalmen kunnan kulttuuripalvelut, Venekosken Nuorisoseura ja Hankasalmen seurakunta.

Liput 15 €

Häämusiikkia

Tervetuloa nauttimaan kun kirkko täyttyy häämusiikista!

Kangasniemen Musiikkiviikkojen avajaiskonsertti

Tervetuloa kuuntelemaan ja nauttimaan harvinaislaatuisesta konsertista!

Kesäiltamusiikkia

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kauniista musiikista kesäillassa!