Perhekahvila - yhteinen kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille

Suosittu perhekahvila on avoinna ilman ilmoittautumista vanhemmille, isovanhemmille, kummeille ja hoitajille yhdessä lasten kanssa. Perhekahvila on yhdessäoloa, askartelua, leikkimistä, juttelua ja kahvittelua. Joskus on etukäteen sovittua ohjelmaa esim. Mäenlaskua, tuote-esittelyjä. Perhekahvila on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, jossa vanhemmat tapaavat toisiaan ja työntekijöiden kanssa on mahdollista pohtia kasvatukseen liittyviä asioita.

Perhekahvila on perjantaisin klo 9.30-11.30 joko kirkonkylän seurakuntatalossa, Aseman seurakuntakodissa tai Niemisjärven seurakuntakodissa, kesä-elokuussa lomaillaan.

Perhekahvila toimintaa järjestetään yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hankasalmen yhdistyksen kanssa.

Vauvan paljaat jalat asfaltilla